WHO IS AMONG US??

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΜΟΥ.

Θα ήθελα να σας πω σε όλους όσους αφιερώσατε λίγο από τον χρόνο σας για να επισκεφτείτε αυτό εδώ το μέρος ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Σάββατο, 8 Μαρτίου 2008

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Αραγε με ρώτησε κανείς εμένα εάν θέλω να ζώ "παρέα" με την μόλυνση? ΓΙΑΤΙ μου στερείται κΥΡΙΕΣ και κΥΡΙΟΙ την ευκαιρία μου να ζήσω και να μεγαλώσω σε μια πόλη με καθαρή ατμόσφαιρα? Ε? ¨Ολα αυτά μήπως γίνονται για το βωμό του χρήματος και συγκεκριμένα του πλουτισμού σας και όχι δήθεν για την ευημερία και την εξέλιξη όλων ε???????????
Δυστηχώς πάντα θα υπάρχει αυτό το γιατί.

Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2008


Την Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2008, άρχισε στη σχολική βιβλιοθήκη η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων του Γ4 Λυκείου με την υπεύθυνη του συμβουλευτικού σταθμού Δυτικής Αττικής, κας Ράνιας Ευδοκίμου-Παπαγεωργίου με σκοπό την πρόληψη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών. Στόχος είναι η ενημέρωση και κινητοποίηση ομάδας μαθητών πάνω στο θέμα, η οποία θα αναλάβει τη διάχυση των πληροφοριών και την ευαισθητοποίηση των ομηλίκων τους, στο δικό μας καθώς και σε άλλα σχολεία της Δυτικής Αττικής. Η δράση γίνεται με τη συνεργασία καθηγητών του σχολείου μας. Αξιοσημείωτο είναι ...... http://libelefsina.blogspot.com/

Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2008

ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΟΥ


http://biggeruploads.com/download/Y8WzxmxyU9ZL/tactics.rtf

Τρίτη, 4 Μαρτίου 2008


Το ναυπηγείο που βρίσκεται στον κόλπο της Ελευσίνας καταλαμβάνει έκταση 250.000 τ.μ.. Οι βιομηχανικές του εγκαταστάσεις καλύπτουν 37.800 τ.μ., οι αποθηκευτικοί του χώροι 9.800 τ.μ. και τα κτίρια διοικητικών υπηρεσιών 9.800 τ.μ.
Διαθέτει επιπλέον δίκτυα για την τροφοδοσία

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ VIDEO ΜΟΥ


ΕΑΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ

Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2008

ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ


Ο επισκέπτης που φτάνει σήμερα στην Ελευσίνα στέκεται μ' ένα παράξενο βλέμμα μπρος στα υπάρχοντα ερείπια της παλιάς θρησκευτικής δόξας της, ανήμπορος για μια στιγμή να συνεφέρει την παλιά της αίγλη σ' αυτά τα κομμάτια που κείνται κατά γης. Πεσμένα, κι άλλα θαμμένα μαρτυρούν παρ' όλη την χαμένη ομορφιά της, το κάλλος, το πέρασμα τόσων εποχών, την ηθική και μεγάλη σοφία της υπάρξεως - του προορισμού του ανθρώπου. Λαοί, Έλληνες και βάρβαροι προσήρχοντο ευλαβικοί προσκυνηταί και ασπαζόντουσαν το θείο επί της γης δώρον. Τη μύηση.

Από την Αθήνα στη Ελευσίνα είναι ο ίδιος ιερός δρόμος που ακολουθούσαν οι 30.000 και πλέον πιστοί της εποχής εκείνης, για νά έρχονται κάθε χρόνο, κατά τον μήνα Σεπτέμβριο, στον ιερό τόπο του προσκυνήματος και να μυηθούν. Το Τελεστήριο εδώ που σήμερα τελούνται οι γιορτές ήταν το κέντρο της Ελευσινιακής λατρείας και κτίσθηκε μεγαλύτερο στην εποχή του Περικλή. Είχε έκταση 54 Χ 54 μέτρα, εξάπυλο το δεύτερο πάτωμα υποβασταζόμενο με 42 κίονες σχέδιο του περίφημου αρχιτέκτονα Ικτίνου.Τα Ελευσίνια Μυστήρια εισήχθησαν κατά το έτος 1350 π. Χ. μαζί δε εισήχθη στη περιοχή της Αττικής και η λατρεία της θεάς Δήμητρας. Τα Ελευσίνια Μυστήρια εχρησίμευαν τρόπον τινά σαν γέφυρα μεταξύ Θεού και των ανθρώπων δια
Η Ελευσίνα, μια πόλη με πληθυσμό 30.000 κατοίκων και σε απόσταση 20 χλμ από την Αθήνα, είναι γνωστή για την αρχαία αλλά και τη σύγχρονη βιομηχανική της ιστο¬ρία.
Στην αρχαιότητα υπήρξε για 2000 χρόνια (1600 πχ-400 μχ) μια από τις πέντε ιερές πόλεις με τα Ελευσίνια Μυστήρια να προσελκύουν προσκυνητές από όλο τον τότε γνωστό κόσμο.
Το όνομα της πόλης γίνεται τρανότερο χάρη στον μεγάλο τραγικό ποιητή Αισχύλο.
Ακολούθησαν 14 αιώνες στη διάρκεια των οποίων η Ελευσίνα περιέπεσε σε αφάνεια.
Το 1827 μετά την απελευθέρωση από την Τουρκική κατοχή και τη δημιουργία του πρώτου Ελληνικού κράτους, η Ελευσίνα ήταν μία μικρή πόλη των 250 κατοίκων, αρ¬βανίτικης καταγωγής.
Τη δεκαετία του 1860 η Ελευσίνα άρχισε να αλλάζει όψη με την ανέγερση νέων κα¬τοικιών και με την εγκατάσταση σ' αυτή περιστασιακών εμπόρων

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Λοιπόν πρώτα απο όλα την φαντάζομαι γεμάτη με υπολογιστές σε κάθε τομέα π.χ σπίτι,σχολείο, αυτοκίνητο και άλλους τομείς. Σαν παιδί που του αρέσουν οι υπολογιστές θα ήθελα να είναι σε κάθε τομέα.

ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ....